top of page
Astrologie

Citiri Jyotish

Jyotish sau Astrologia Vedică este una dintre ştiinţele supreme, ce provin din tradiţia Vedică. Jyotish se traduce ca ”ştiinţa luminii” şi este o metodă ştiinţifică de abordare a tradiţiei spirituale. Jyotish este o parte integrală a cunoştinţelor despre Sinele Suprem conţinute de Vedas. Ne ajută să înţelegem expresia individuală a Sinelui nostru pe parcursul acestei vieţi, în lumea materială. O unealtă incredibil de puternică, Jyotish îţi oferă o nouă perspectivă asupra călătoriei tale în această viaţă şi o înţelegere supremă a curgerii timpului. 

O citire Jyotish este o uneală profundă și eficientă pentru recunoașterea propriei unicități și a interconectivității vieții. Ea îți poate revela scopul vieții tale, talentele și abilitățile tale, calea aleasă de sufletul tău, oportunitățile de creștere și învățare.

Printr-o citire Jyotish poţi afla schiţa Sinelui tău, vei avea mai multă claritate asupra evenimentelor importante trecute din viaţa ta, vei înţelege care sunt resursele cu care ai venit în această viaţă, de unde provine abundența din viața ta, care sunt posibilităţile pentru prezent şi viitor şi ce fel de energii te aşteaptă în viitor.

Te-am făcut curios?

Pachete Citiri:

Mini-Citire - 30 min.

(citirea Ascendentului - Lagna și a Lunii - Chandra)

Citire Astrologică Jyotish Basic - 75 min.

(citirea astrogramei tale, a ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas)

Citire Astrologică Jyotish+Dashas Viitoare - 90 min.

(citirea ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas si a perioadelor planetare curente si viitoare - Dashas - ce îți vor arăta energiile, oportunitățile și obstacolele prezente și viitoare)

Citire Astrologică Jyotish FULL Package - 120 min

(citirea astrogramei tale, a ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas si a perioadelor planetare curente si viitoare - Dashas - ce îți vor arăta energiile, oportunitățile și obstacolele prezente și viitoare. Iar la spre finalul sesiunii vei primi Upayas specifice nevoilor tale - metode si tehnici prin care să rafinezi și să potențezi anumite calități și caracteristici ale planetelor în viața ta. Upayas pot consta în practici yoghine de pranayama, meditație, kriyas sau asane, practici de fasting, chanting de mantre, Dhana - acțiuni în serviciul altora, ritualuri sacre și Gyana - corectarea intelectului. Aceste Upayas au ca scop transformarea ta și a vieții tale în direcția aleasă de sufletul tău în această viață. Această va fi urmată de o sesiune de follow-up, la cel puțin o săptămână după sesiunea inițială).

Citire pentru Copii - 60 min.

(citirea ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas si a perioadelor planetare curente si viitoare - Dashas)

Planet and Moon
Planet and Moon
IMG_8596.jpg

Ședințe Yoga

​Yoga este o ştiinţă ce caută să aducă în echilibru corpul, minte, inima şi sufletul. Yoga este un ghid spre Sinele tău Adevărat, un set de tehnici şi metode de explorare şi evoluţie a tuturor aspectelor fiinţei tale. O practică constantă de yoga aduce corpul fizic în homeostază, îmbunătăţind condiţia fizică, starea generală de sănătate şi crescând imunitatea; calmează şi centrează mintea, aducându-ţi înapoi puterea şi controlul asupra propriei minţi şi a mediului intern; îţi susţine inima în a se exprima fără frică, cultivând în interiorul tău calităţi precum acceptare, încredere, compasiune, iubire, bucurie, entuziasm; şi cel mai important te repune în contact cu esenţa ta, Sinele tău, astfel având şansa de a trăi o viaţă în rezonanţă cu misiunea înaltă a acestuia. 

Stiluri de yoga oferite:

 • Hatha

 • Yin

 • Ashtanga

 • Prenatal

 • Kids

 • Corporate

Cost Ședință Privată Yoga: 250 RON (90 min.)

Sedinte Yoga

Învată să Meditezi

Meditația este una dintre cele mai puternice și simple tehnici prin care ne putem îmbunătăți calitatea vieții. În tradiția yoghina, mediația este denumită Raja Yoga - Regina Yogăi, ocupând un loc de cinste între practicile yoghine. Meditația, indiferent de tehnică, este în primul rând antrenarea atenției. Prin antrenarea atenției noastre, valorificăm și redirecționăm energia noastră, decidem conștient în ce să o investim, fără să rămânem blocați în propriile hărți mentale. Odată cu acestea, meditația vine cu numeroase beneficii, precum: 

 • Reducerea stresul

 • Îmbunătățirea procesării emoțiilor,

 • Creșterea atenției, prezenței,

 • Creșterea compasiunii față de sine,

 • Îmbunătățirea memoriei,

 • Sporirea creativității,

 • Creșterea capacității de învățare,

 • Sporirea simțului de conexiune și liniștea interioară.

 

Eu te invit să inveți alături de mine:

 • Meditație Mindfulness

 • Meditație Transcedetală Sattva (e nevoie anterior de o practica de Meditație - mindfulness, vizualizari, ghidata sau altele - de minim 90 de zile consecutive)

Cost Workshop Meditație Privat: 250 RON

IMG_8607.jpg
IMG_8683.jpg

Himalyan Kundalini

Himalyan Kundalini este o practică integrativă, bazată pe kriyas, exerciții de respirație, mantre, mudre și posturi. Clasele de Himalyan Kundalini sunt călătorii către mai multă înțelepciune. Fiecare sesiune are o intenție și te conduce profund în mintea ta, explorează sinele și trezește în interiorul tău calități precum: determinare, voință, iubire, compasiune, o minte stabilă, acceptare și încredere. 

Kundalini Yoga lucrează cu energia Kundalini, denumită și Prana sau Shakti, care reprezintă potențialul infinit ce se află dormant în fiecare dintre noi și este descris ca fiind un șarpe încolacit la baza coloanei vertebrale, ce așteaptă să se ridice de-a lungul acesteia, până la cel de-al Treile Ochi, locul Conștiinței și Întelepciunii Supreme. 

Kriyas sunt o combinație de tehnici și practici, cu efecte foarte rapide și puternice, Kriya traducându-se ca ”acțiune eliberatoare”, fiind opusul Karmei - ”acțiune ce leagă”.

Cost Ședință Privată Hymalaian Kundalini: 250 RON

Sedinte Meditatie
Hymalaian Kundalini
Corporate Yoga
Ayuveda

Corporate Yoga

Practica de yoga aduce beneficii in toate mediile. Corporate Yoga sau yoga la birou imbunatateste capacitatea de a manageria situatiile stresante, creste capacitatea de concentrare, imbunatateste performanta si productivitatea la locul de munca, imbunatateste relatiile si capacitatea de a lucra in echipa, iar la nivel fizic, imbunatateste postura si elibereaza tensiunea din corp acumulata datorata mentinerii indelungate a aceleiasi posturi. 
Corporate Yoga poate include exercitii de minfulness, exercitii de respiratie, posturi de yoga si sfaturi de manageriere a stresului. In functie de spatiul pus la dispozitie, Corporate Yoga poate lua numeroase foarme, de la clase fizice cu posturi, la workshopuri si sesiuni de mindfluness, respiratie, etc. 

Cost Ședință Corporate Yoga: lasă-mi un mesaj privat. 

Image by Calum Lewis

Respirație Conștientă

Respirația este singurul proces din corp ce poate fi controlat în mod conștient, dar care decurge și în mod inconștient, astfel devenind puntea dintre conștient și subconștient. Prin respirație putem elibera emoții stagnante, traume depozitate în corp, ne putem modifica starea de spirit, gândurile și emotiile. O respirație conștientă și corectă are capacitatea de a ne vindeca la nivel fizic, psihic, emoțional și energetic. 

Exercițiile de respirație sunt o unealtă simplă, ce pot fi accesate și folosite oriunde și oricând, fără a avea nevoie de vreun fel de recuzită și fără a fi nevoie de condiții speciale.

Cunoașterea puterii respirației, a șabloanelor de respirație și a modului prin care manipularea respirației ne poate schimba și vindeca din interior înspre exterior au capacitatea de a ne transforma viața rapid și ușor. 

Cost Workshop Respirație:

250 RON - sesiune individuală

Pentru prețul sesiunilor de grup, lasă-mi un mesaj. 

sbw.png
IMG_0122_edited.jpg

Consultație Ayurveda

Ayurveda înseamnă Știința Vieții sau Știința Trăirii unei Vieți Sănătoase. Apărută din corpusul de cunoștințe vedice, în urmă cu peste 6000 de ani, Ayurveda este o știință holistică, ce ia în considerare toate aspectele ființei umane: corp, minte, simțuri, stil de viață.

Inima Ayurvedei este considerat conceptul Tridoshic. Tridosha este un termen sanscrit în care TRI are sensul de trei, iar Dosha se traduce prin „ceea ce are tendinţa de a ieşi repede din echilibru”. Tridosha (cele trei Doshas) reprezintă manifestarea celor cinci elemente subtile esenţiale în orice fiinţă. Conform principiilor Ayurvedice, toate aceste cinci elemente combinate în diferite proporţii dau naştere tipologiilor constituţionale – fiecare din noi având o complexitate specifică cu care ne naştem şi care este responsabilă de toate procesele fiziologice şi psihologice prin care trecem în cursul vieţii.

Cele cinci mari elemente se manifestă sub forma a trei principii şi anume:-  elementul aer şi eter vor da naştere lui VATA DOSHA;-  elementul foc şi elementul apă vor da naştere lui PITTA DOSHA;-  elementul pământ şi elementul apă vor da naştere lui KAPHA DOSHA. Aceste trei noi principii sunt în legătură cu toate funcţiile corpului, ale minţii şi ale sufletului şi sunt prezente în proporţii variabile în fiecare parte a fiinţei noastre. Fiecare fiinţă umană are toate cele trei DOSHA prezente în structura sa. Totuşi, una (sau două) dintre ele are în general o anumită preponderenţă. 

Prin identificare Doshei tale - a tipului constituțional - ce presupune și cum poate fi echilibrat, îți vei îmbunătăți sănătatea fizică, psihică și emoțională și vei trăi în acord cu legile naturii. 

Cost Consultație Ayurveda: 250 RON

IMG_5473_edited.jpg

Somatic Release Breathwork

Sistemul tău nervos este rețeaua electrică a ființei tale. În timp, traumele nerezolvate sau stresul cronic provoacă dereglarea acestei rețele. Când este dereglat, apar dificultăți în viața personală sau profesională. Când vindeci traumele și stresul, vindeci rețeaua electrică a sistemului tău nervos. Când vindeci sistemul nervos, vindeci sinele emoțional, astfel încât sinele tău autentic să poată apărea. Somatic Release Breathwork este o experiență de ”a fi”. Te scoate din minte și te aduce în corpul tău. Îți permite să eliberezi energia stagnantă și  inutilă din corp și din sistemul nervos, cauzată de repetarea gândurilor, sentimentelor și narațiunilor vechi. 

Somatic Release Breathwork folosește respirația circulară cuplată cu muzică ritmică pentru a produce o eliberare emoțională cathartică. Această eliberare poate fi sub formă de mișcare, tremurături, țipete, plâns sau râs. Folosind respirația, îți vei activa capacitatea înnăscută de vindecare și de eliminare a oricăror blocaje, restricții sau dureri care te țin departe de cine ești și cum vrei să fii  în această lume.

Cost Sesiune:

250 RON - sesiune individuală

Pentru prețul și programul sesiunilor de grup, lasă-mi un mesaj. 

Respirație
Somatic Breathwork
bottom of page