top of page

Experiența Full Potential Yoga Retreat

”O experienţă unică, pe care este musai să o încerci pe propria piele. Te ajută să ieşi puţin din zona de confort, să te eliberezi şi să îţi simţi propria energie.”

- Laura

Weekendul trecut a avut loc Full Potential Yoga Retreat, un retreat în care ne-am descoperit adevăratul potențial și ne-am conectat cu divinul din interiorul nostru. A fost primul eveniment de acest gen organizat de mine și am avut multe emoții, însă totul a ieșit mult mai bine decât îndrăzneam să visez. M-am gândit şi m-am concentrat foarte mult asupra oferirii unei experiențe deosebite participantelor și nu m-am gândit nicio secundă la efectul experienţei pe care ele aveau să mi-o ofere mie. M-au încărcat cu energie pozitivă şi bucurie și m-au surprins cu deschiderea lor spre evoluţie!

Scroll la finalul articolului pentru o galerie cu poze superbe de la eveniment!

"Am crezut că am ajuns în paradis! [Cazarea, mâncarea și locația] de 5 stele!"

- Teodora

Locația

Locaţia retreat-ului a fost una de glamping, un concept nou şi modern, care îmbina libertatea permisă de condiţiile obişnuite de campare, cu luxul şi confortul hotelurilor de 4-5 stele. Numele locației este At Home Yoga&Glamping, din Breaza și este un colț de rai. Are o vegetaţie luxuriantă, curtea fiind plină de pomi fructiferi, cu crengile încărcate de roade, și flori pline de culoare și arome. Este o plăcere să te relaxezi pe şezlonguri, la soare sau în hamace, la umbra pomilor, în timp ce asculţi trilurile păsărilor. Corturile sunt și ele din poveste, fiecare având propria tematică. Mâncarea este gătită de trei studente la arte și pentru retreat-ul nostru meniul a fost lacto-ovo-vegetarian. Fetele bucătari sunt într-adevăr artiste! Deși nu studiază gastronomia, preparatele lor au fost demne de Masterchef. Absolut delicioase! Le-am spus că aşteptăm să își deschidă propriul restaurant! Iar Masha si Paul, gazdele, sunt doi oameni minunați, calzi și primitori, ce îți fac timpul petrecut acolo și mai frumos și interesant!

”Am fost într-un colţ de rai! Şi printre noi, am avut oameni-îngeri! Şi ei habar nu au că sunt îngeri! De unde altfel vibraţiile simţite de noi, de unde altfel armonia care ne-a dominat în acest retreat?!”

- Gabriela

Experiența Organizatorică

Sunt bucuroasă că acest eveniment a fost organizat în întregime doar de mine și am reușit acest lucru într-o perioadă foarte tumultoasă din punct de vedere emoțional. Momente de îndoială și anxietate au fost multe pe parcursul organizării, însă dorința de a merge mai departe pe drumul meu ca profesor de yoga a fost mai puternică. Nimic nu-mi face mai mare plăcere decât să dau mai departe cunoștințele mele yoghine. Sunt recunoscătoare pentru șansa de a mă conecta din nou cu yoghini, și nu doar pentru o oră, ca la clasele de studio, ci timp de trei zile, în care s-a creat o legătură profundă și specială între toți participanții. După atâta izolare, a fost ca o gură de aer proaspăt, ce părea din ce în ce mai îndepărtată.

”O experiență de neuitat de echibrare interioară şi interacțiune cu persoane ce au aceeaşi dorință de dezvoltare personală.”

- Irina

Desfășurare

Pe parcursul retreat-ului am lucrat pe fiecare chakra, a