top of page

Experiența Full Potential Yoga Retreat





”O experienţă unică, pe care este musai să o încerci pe propria piele. Te ajută să ieşi puţin din zona de confort, să te eliberezi şi să îţi simţi propria energie.”

- Laura


Weekendul trecut a avut loc Full Potential Yoga Retreat, un retreat în care ne-am descoperit adevăratul potențial și ne-am conectat cu divinul din interiorul nostru. A fost primul eveniment de acest gen organizat de mine și am avut multe emoții, însă totul a ieșit mult mai bine decât îndrăzneam să visez. M-am gândit şi m-am concentrat foarte mult asupra oferirii unei experiențe deosebite participantelor și nu m-am gândit nicio secundă la efectul experienţei pe care ele aveau să mi-o ofere mie. M-au încărcat cu energie pozitivă şi bucurie și m-au surprins cu deschiderea lor spre evoluţie!

Scroll la finalul articolului pentru o galerie cu poze superbe de la eveniment!


"Am crezut că am ajuns în paradis! [Cazarea, mâncarea și locația] de 5 stele!"

- Teodora


Locația

Locaţia retreat-ului a fost una de glamping, un concept nou şi modern, care îmbina libertatea permisă de condiţiile obişnuite de campare, cu luxul şi confortul hotelurilor de 4-5 stele. Numele locației este At Home Yoga&Glamping, din Breaza și este un colț de rai. Are o vegetaţie luxuriantă, curtea fiind plină de pomi fructiferi, cu crengile încărcate de roade, și flori pline de culoare și arome. Este o plăcere să te relaxezi pe şezlonguri, la soare sau în hamace, la umbra pomilor, în timp ce asculţi trilurile păsărilor. Corturile sunt și ele din poveste, fiecare având propria tematică. Mâncarea este gătită de trei studente la arte și pentru retreat-ul nostru meniul a fost lacto-ovo-vegetarian. Fetele bucătari sunt într-adevăr artiste! Deși nu studiază gastronomia, preparatele lor au fost demne de Masterchef. Absolut delicioase! Le-am spus că aşteptăm să își deschidă propriul restaurant! Iar Masha si Paul, gazdele, sunt doi oameni minunați, calzi și primitori, ce îți fac timpul petrecut acolo și mai frumos și interesant!



”Am fost într-un colţ de rai! Şi printre noi, am avut oameni-îngeri! Şi ei habar nu au că sunt îngeri! De unde altfel vibraţiile simţite de noi, de unde altfel armonia care ne-a dominat în acest retreat?!”

- Gabriela


Experiența Organizatorică


Sunt bucuroasă că acest eveniment a fost organizat în întregime doar de mine și am reușit acest lucru într-o perioadă foarte tumultoasă din punct de vedere emoțional. Momente de îndoială și anxietate au fost multe pe parcursul organizării, însă dorința de a merge mai departe pe drumul meu ca profesor de yoga a fost mai puternică. Nimic nu-mi face mai mare plăcere decât să dau mai departe cunoștințele mele yoghine. Sunt recunoscătoare pentru șansa de a mă conecta din nou cu yoghini, și nu doar pentru o oră, ca la clasele de studio, ci timp de trei zile, în care s-a creat o legătură profundă și specială între toți participanții. După atâta izolare, a fost ca o gură de aer proaspăt, ce părea din ce în ce mai îndepărtată.



”O experiență de neuitat de echibrare interioară şi interacțiune cu persoane ce au aceeaşi dorință de dezvoltare personală.”

- Irina


Desfășurare

Pe parcursul retreat-ului am lucrat pe fiecare chakra, am învăţat despre cum funcționează acestea, despre cum să le folosim în beneficiul nostru, am învățat tehnici de NLP pentru a ne cunoaşte mai bine, am cântat mantre, am învăţat filozofie yoghină, ne-am îmbrăţişat, am dansat și ne-am conectat inimile. Poveşti, emoții, reuşite şi decepţii au fost împărtășite într-un spațiu sigur și sacru și ne-am eliberat de greutăți ce ne țineau pe loc. Pentru multe dintre participante a fost prima dată când au experimentat Kundalini Yoga, mantre, Yoga Nidra sau Nada Yoga sau a fost prima dată când au învăţat despre concepte de filosofie yoghină sau NLP și mă bucură enorm că au primit toate aceste experiențe și informații cu deschidere totală și curiozitate. Mă bucură pentru că știu că doar dacă ești complet deschis spre practicile yoghine, le vei primi beneficiile la efectul lor maxim. Pe lângă clase de yoga și workshop-uri, am dansat, am râs, am stat în jurul focului de tabără, am mâncat fructe direct din pomi și am admirat cerul plin de stele, conectandu-ne cu natura, cu sinele si cu Divinul.


Ce am învăţat în urma acestei experiențe?

Înainte de acest retreat au mai fost și alte încercări și planuri care au eșuat sau s-au amânat. Au fost încurcături, probleme, oportunități, parteneriate, discuții și multe altele. Însă mi s-a dovedit din nou ca Universul mereu are un plan pentru mine, deși uneori poate părea că nu este așa. Tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă pentru că trebuie să ajungem într-un anumit punct. Sau mai bine spus, viața nu se întâmplă împotriva ta, ci se întâmplă pentru tine! Multe experiențe din trecut, pe care înainte le considerăm a fi negative, s-au întâmplat de fapt pentru ca eu să ajung unde sunt acum, să ţin acest retreat în formatul, momentul și spațiul acesta. Universul știe el ce știe!

Doresc să împărtăşesc faptul că inimă mea este plină de recunoştinţă pentru omenii frumoşi cu care am avut şansa să mă conectez weekend-ul trecut şi aştept cu nerăbdare să ne revedem pe salteluţe şi nu numai! Mulțumesc tuturor care au facut parte din acest eveniment și au contribuit la creearea acestei experiențe atât de specială și unică!

Om shnati!


”A fost cu mult peste ce mi-am imaginat. Foarte multe informaţii utile, clase de yoga atent puse la punct, multe detalii dezvăluite, multe suprize atât de plăcute, o instructoare pasionată, dedicată, plină de lumină. ”

- Mădălina

Iar aici vă las câteva poze:



0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page